• itulau_img

Tala Fou

Aisea e Faigata ai le Pulea o le Susū I Fale Malūlū?

O le alamanuia filifili malulu atonu e foliga mai o le a le afaina i faafitauli o le susu.A uma mea uma, ua aisa mea uma, a ea?O le mea moni malulu o le susu e mafai ona avea ma se faʻafitauli tele i nofoaga malulu, lea e mafai ona oʻo atu ai i ituaiga uma o faʻafitauli.O le pulea o le susu i nofoaga e teu ai ma le filifili malulu o le ki lea e faʻaumatia ai mea faʻaleagaina ma tausia se siosiomaga saogalemu faigaluega.

Aoao pe aisea e faigata ai le pulea o le susu i potu malulu ma nofoaga e teu ai ma mea e mafai ona e faia e foia ai le faafitauli mo lau pisinisi.

O le pulea o le susu i potu malulu ma nofoaga e teu ai e matua faigata lava.O se tasi o mafuaʻaga sili ona o nei avanoa e matua faʻapipiʻiina ma faʻamaufaʻailogaina ina ia faʻateleina le lelei o le faʻamafanafanaga.O le vai e fa'afeiloa'i a le o le infiltration pe a matala faitoto'a, fa'amama kasa e oloa ma tagata o lo'o nofoia, po'o le ta'eleina ma pu'eina i totonu o le potu malulu.Faatasi ai ma le leai o se ea poʻo fafo HVAC faiga, vai e leai se auala e sola ese mai le malulu avanoa e mafai ona faigata mo le potu malulu po o le nofoaga e teu ai e faatonutonu ai le maualuga o le susu e aunoa ma le fesoasoani a se faiga faʻafefe faʻatau ma faʻafefe.

SUSU MA DEHUMID1

O le i'uga o nei vaega e tumu i li'o, pala, ma tama'i fa'ama'i fa'ama'i e tosina i le maualuga o le susū i totonu.I le faaopoopo atu i luitau masani o le susu, potu malulu pisinisi ma nofoaga e teu ai ua faaopoopo luitau ona o le natura o latou nofoaga ma le faaaogaina.

O LU'I O FA'AIGA MALILI

O le tele o taimi, o potu malulu ma fale e fetaui ma isi vaega tetele e tumau i le vevela vevela.O se fa'ata'ita'iga o lenei fa'alavelave atonu o se fale filifili malulu i tafatafa o le fa'ailoga o lo'o ave ai mea mai se loli fa'a'aisa i totonu o se faleteuoloa i totonu o le nofoaga malulu.

Soo se taimi lava e matala ai le faitotoa i le va o nei vaega e lua, o le suiga o le mamafa e siitia ai le ea mafanafana ma susu i totonu o le nofoaga malulu.Ona tupu lea o se tali lea e mafai ai ona faaputuputu le condensation i mea teu, puipui, taualuga, ma fola.

O le mea moni, o se tasi o matou tagata faʻatau na tauivi ma lenei faʻafitauli tonu.E mafai ona e faitau e uiga i lo latou faʻafitauli ma le auala na matou fesoasoani ai ia i latou e foia i la latou suʻesuʻega iinei.

SUSU MA DEHUMID2

FOFOINA FA'AALIGA FA'AALIGA SUMUMIDITY FACILIT CHAIN

I Therma-Stor, matou te galulue ma tagata faʻatau e o mai ia i matou pe a latou "faʻataʻitaʻia uma."I le va o ea malulu, ili, ma e oo lava i le taimi e teu ai mea e teu ai, ua fiu.I lo matou poto masani, o le fofo sili i le maualuga o le susu i totonu o se fale filifili malulu o se faʻamaʻi faʻamaʻi faʻatau pisinisi.

Fuafuaina e fetaui ma ou mana'oga fa'apitoa, o se fa'amama fa'apisinisi e galue e toso le susu mai le tau o le ea i totonu.E ala i le mitiia ma fa'ate'aina le ausa vai, o le faiga e fa'aitiitia ai le maualuga o le susū i totonu ma le lelei ma taugofie.

E le pei o fale nofo, fa'amama fa'atau pisinisi e fa'ainisinia ina ia umi ma fa'atulagaina mo le si'osi'omaga latou te tautua ai, ina ia e lagona le mautinoa i lau tupe teufaafaigaluega.E mafai fo'i ona fa'afeso'ota'i nei faiga i se faiga HVAC o lo'o iai mo le aveese fa'afuase'i ma otometi le ausa o le vai ma fa'ato'a pulea le tau.

 


Taimi meli: Nov-09-2022